Könyvbemutatóval egybekötött dedikálás kezdőlap

Örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy február 22-én végre lesz alkalmunk személyesen is találkozni az új kötetem, a Szólamok a szívkamrából megjelenése alkalmából. Nagyon várom, hogy minél többen találkozzunk, készültem is néhány részlettel az eseményről.
 


Az eseménynek a Magvető Café ad majd otthont és fél hatkor kezdődik. Persze előbb is odamehettek, a kávéjuk isteni, a hangulat is kellemes, no meg nem árt elfoglalni a legjobb helyeket a kezdés előtt. A helyek limitáltak, így, ha már biztosan tudod, hogy szeretnél jönni, akkor nem árt bejelölni a Facebook-esemény alatt, ami automatikusan emlékeztet téged, ha kimenne a fejedből, hogy beírd az időpontot a naptáradba. :) 

Az estet Köböl Anita vezeti majd, akivel volt szerencsém a #nofilter című műsorában is beszélgetni korábban. Anita maga is olvasóm, így alaposan elmerülhetünk az új kötetem részleteiben és a mögöttük rejlő impulzusokban.

A könyvbemutató nem lenne kerek a novellarészletek nélkül, melyek ezúttal Hámori Gabriella színésznő hangján szólalnak meg élőben. Gabriella több részletet is felolvas majd, így igazán különleges élmény vár ránk.
A Szólamok a szívkamrából egy olyan novellagyűjtemény, amelyre erősen hatott a zene. A cselló korábban jelentős szerepet játszott az életemben, a kötetben is visszaköszön, mint egy teljes novella központi eleme. Az est hangulatát Friderikusz Péter, csellista teszi még színesebbé és hangosabbá, a szó legjobb értelmében.

Fontos információ még, hogy a helyszínen lesz lehetőség megvásárolni mind a három, eddig nyomtatásban megjelent könyvemet. A műsor után dedikálásra is szakítunk időt, akár olvastad és magaddal hoztad, akár a helyszínen vásároltad meg a kötetet.
Ha nem várnál az eseményig, akkor jó hír, hogy a honlapomon február 1-től 22-ig ingyenes szállítással rendelheted meg a köteteimet, de a nagyobb könyvesboltokban is megleled őket.
Várok mindenkit nagy szeretettel! :) 
 
A részleteket pedig ne feledd!
Helyszín: Magvető Café (Budapest, Dohány u. 13., 1074)
Dátum: 2024. 02.22., 17:30 órai kezdés
Dedikálás az esemény után
Parkolási lehetőség a helyszín közelében: Office Trade Center Mélygarázs és Teremgarázs, Budapest, Wesselényi utca 16., 1077

A férőhelyek száma limitált, a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, add meg neved és email címed az alábbi űrlapon a regisztráció elküldéséhez.
Facebookon pedig itt tudsz visszajelezni a bemutatóra.
 

Legfrissebbek

Könyvbemutatóval egybekötött dedikálás

Olvasmányok őszre - Irvin D.Yalom kötetei

Az olajfa (novella-részlet)

Mese az egyezségről (részlet)

Jaguár-erő (részlet)

Cassiopeia

Párkapcsolati grafológia

A vers, mint mantra

Transzgenerációs szemlélet

Férfi vagy nő írta-e?

A kívánság

Noklapja.hu interjú

Femcafe.hu interjú

Ezüst csillogás

Adventi hangolódás irodalomterápiával

Gyógyító írás a gyakorlatban

Kosztolányi: Édes Anna kiállítás

Az ösvény (novella-részlet)

Vakon hinni

Hazugságjegyek a kézírásban 2. rész

Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész

A Csigaház igazi kincseket rejt

Elérhetőségem:

Sajtókapcsolat:

Üzenet küldése:

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing