Könyvbemutatóval egybekötött dedikálás kezdőlap

Örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy február 22-én végre lesz alkalmunk személyesen is találkozni az új kötetem, a Szólamok a szívkamrából megjelenése alkalmából. Nagyon várom, hogy minél többen találkozzunk, készültem is néhány részlettel az eseményről.
 


Az eseménynek a Magvető Café ad majd otthont és fél hatkor kezdődik. Persze előbb is odamehettek, a kávéjuk isteni, a hangulat is kellemes, no meg nem árt elfoglalni a legjobb helyeket a kezdés előtt. A helyek limitáltak, így, ha már biztosan tudod, hogy szeretnél jönni, akkor nem árt bejelölni a Facebook-esemény alatt, ami automatikusan emlékeztet téged, ha kimenne a fejedből, hogy beírd az időpontot a naptáradba. :) 

Az estet Köböl Anita vezeti majd, akivel volt szerencsém a #nofilter című műsorában is beszélgetni korábban. Anita maga is olvasóm, így alaposan elmerülhetünk az új kötetem részleteiben és a mögöttük rejlő impulzusokban.

A könyvbemutató nem lenne kerek a novellarészletek nélkül, melyek ezúttal Hámori Gabriella színésznő hangján szólalnak meg élőben. Gabriella több részletet is felolvas majd, így igazán különleges élmény vár ránk.
A Szólamok a szívkamrából egy olyan novellagyűjtemény, amelyre erősen hatott a zene. A cselló korábban jelentős szerepet játszott az életemben, a kötetben is visszaköszön, mint egy teljes novella központi eleme. Az est hangulatát Friderikusz Péter, csellista teszi még színesebbé és hangosabbá, a szó legjobb értelmében.

Fontos információ még, hogy a helyszínen lesz lehetőség megvásárolni mind a három, eddig nyomtatásban megjelent könyvemet. A műsor után dedikálásra is szakítunk időt, akár olvastad és magaddal hoztad, akár a helyszínen vásároltad meg a kötetet.
Ha nem várnál az eseményig, akkor jó hír, hogy a honlapomon február 1-től 22-ig ingyenes szállítással rendelheted meg a köteteimet, de a nagyobb könyvesboltokban is megleled őket.
Várok mindenkit nagy szeretettel! :) 
 
A részleteket pedig ne feledd!
Helyszín: Magvető Café (Budapest, Dohány u. 13., 1074)
Dátum: 2024. 02.22., 17:30 órai kezdés
Dedikálás az esemény után
Parkolási lehetőség a helyszín közelében: Office Trade Center Mélygarázs és Teremgarázs, Budapest, Wesselényi utca 16., 1077

A férőhelyek száma limitált, a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, add meg neved és email címed az alábbi űrlapon a regisztráció elküldéséhez.
Facebookon pedig itt tudsz visszajelezni a bemutatóra.
 

Legfrissebbek

Könyvbemutatóval egybekötött dedikálás

Olvasmányok őszre - Irvin D.Yalom kötetei

Az olajfa (novella-részlet)

Mese az egyezségről (részlet)

Jaguár-erő (részlet)

Cassiopeia

Párkapcsolati grafológia

A vers, mint mantra

Transzgenerációs szemlélet

Férfi vagy nő írta-e?

A kívánság

Noklapja.hu interjú

Femcafe.hu interjú

Ezüst csillogás

Adventi hangolódás irodalomterápiával

Gyógyító írás a gyakorlatban

Kosztolányi: Édes Anna kiállítás

Az ösvény (novella-részlet)

Vakon hinni

Hazugságjegyek a kézírásban 2. rész

Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész

A Csigaház igazi kincseket rejt

Elérhetőségem:

Sajtókapcsolat:

Üzenet küldése: