Ingyenes szállítás 04.15. és 05.05. között! 

Szólamok a szívkamrából

Kiss Edina harmadik novelláskötetében egy újabb lenyűgöző utazásra invitálja olvasóit. Novelláiban megmutatkoznak az emberi psziché legrejtettebb zugai, miközben érzékenyen ábrázolja az élet viharait és szépségeit egyaránt. Ahogyan az előző köteteiben, úgy a szavai ezúttal is elvarázsolnak minket, hogy a karakterekkel együtt éljük át a női létezés minden színét és hangját. A Szólamok a szívkamrából azokhoz az olvasókhoz szól, akik mernek mélyre ásni és nem félnek kérdezni. Ideje újra kikapcsolódni Kiss Edina 9 legfrissebb novellájával.

A Szólamok a szívkamrából 9 novellát tartalmaz, színes illusztrációkkal. 172 oldal, keménytábla, védőborító.
4490 Ft


 

ÉTERI HANGOK E-HANGOSKÖNYV

„Az Éteri Hangok képében napvilágot látott Kiss Edina nagysikerű novelláinak válogatása, melyek megmutatják a szeretet ezer arcát és a lélek olyan mélységeit, ahová a legbátrabbak is csak elvétve merészkednek le. Az e-hangoskönyvben Hámori Gabriella, Péterfy Bori és Szinetár Dóra tolmácsolásában hallgathatunk meg olyan népszerű történeteket, mint a Jaguárerő, A Hegedűs völgye vagy az Égszínkék.”

A vásárláshoz kattintson a választott webáruház logójára!

ekonyv
libri
lira
bookline

 

ÉGSZÍNKÉK:

Kiss Edina első novelláskötete különleges csokor: bepillantást ad lányok és asszonyok, fiúk és férfiak életébe. A történetek egytől egyig különbözőek, csupán a hangulatuk mutatja, hogy egyazon szerző írta őket. A könyv belső utazásra invitál, akkor is, ha csak kevés időnk van magunkra: a novella műfaja lehetőséget ad, hogy akkor is kinyiss egy könyvet, ha csak negyed órád van.

Az Égszínkék 12 novellát tartalmaz, színes illusztrációkkal. 112 oldal, keménytábla, védőborító.

3490 Ft


 

ÉTERTÁNC:

„Ha azt mondanánk, novellákat olvashatunk az Étertáncban Kiss Edina írónő tollából, igaz is lenne, meg nem is. Igaz, hiszen esztétikusan megfogalmazott, lebilincselő kis történetek tárulnak fel a lapokon. És mégsem teljesen igaz, mert ha mélyebben elmerülünk a szövegben, ha nyitott szívvel olvassuk, ha megengedjük, hogy belénk hatoljon tartalma, akkor egyik-másik novella észrevétlenül tanítássá, terápiává, szellemi útmutatássá válik.”

Az Étertánc 11 novellát tartalmaz, színes illusztrációkkal. 125 oldal, keménytábla, védőborító.

3490 Ft


 

KEDVEZMÉNYES CSOMAG: ÉGSZÍNKÉK+ÉTERTÁNC

A csomag mindkét kötetet tartalmazza, együttesen kedvezményes, 6280 Ft-os áron, változatlan szállítási költséggel.


ÉGSZÍNKÉK 3490 Ft
db
ÉTERTÁNC 3490 Ft
db
KEDVEZMÉNYES CSOMAG ÉGSZÍNKÉK+ÉTERTÁNC 6280 Ft
db
SZÓLAMOK A SZÍVKAMRÁBÓL 4490 Ft
db
Tudomásul veszem, hogy a Publicity AIM Kommunikációs Kft. (székhely: 1095 Budapest, Mester u. 83/c 205, cégjegyzékszám: 02-09-080559, adószám: 14543502-2-02), adatkezelő által a https://www.kissedina.hu oldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: email cím.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A rendelést a MPL Futárszolgálat szállítja házhoz. Online bankkártyás fizetés esetén a szállítási költség 1400 Ft, utánvét esetén 1800 Ft. 

A rendelést a MPL Futárszolgálat szállítja házhoz, 2024. május 5-ig beérkező rendelések esetén ingyenesen!

Legfrissebbek

Könyvbemutatóval egybekötött dedikálás

Olvasmányok őszre - Irvin D.Yalom kötetei

Az olajfa (novella-részlet)

Mese az egyezségről (részlet)

Jaguár-erő (részlet)

Cassiopeia

Párkapcsolati grafológia

A vers, mint mantra

Transzgenerációs szemlélet

Férfi vagy nő írta-e?

A kívánság

Noklapja.hu interjú

Femcafe.hu interjú

Ezüst csillogás

Adventi hangolódás irodalomterápiával

Gyógyító írás a gyakorlatban

Kosztolányi: Édes Anna kiállítás

Az ösvény (novella-részlet)

Vakon hinni

Hazugságjegyek a kézírásban 2. rész

Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész

A Csigaház igazi kincseket rejt

Elérhetőségem:

Sajtókapcsolat:

Üzenet küldése:

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing