Szólamok a szívkamrából kezdőlap
„Ez a könyv egy műalkotás. Számomra terápia, tanítás és tükör. Sorait olvasva gyakran úgy éreztem, hogy rólam szólnak, hogy ezek már velem is megtörténtek, ilyen érzéseim már nekem is voltak.

De megfogalmazni, kimondani még nem mertem. Lelkem oly mélységeire jutottam, ahol még nem volt bátorságom járni. Helyenként vissza repültem az időben és az emlékeim melegséggel töltötték el a szívemet. A kapcsolódás, mely szerelmünkhöz vagy gyermekünkhöz fűz csodálatos festménybe zárt gondolatként elevenedett meg. A vászon volt az élet, a kemény ecsetvonások a mély sebeket maró fájdalmat, míg a lágyabb ecsetvonások a feltétel nélküli szeretetet, szerelmet és reményt jelképezték.”
Soltész Éva
 
„Szívből ajánlom azok számára, akik szeretnek az emberi érzelmekről, lelki kérdésekről, családi összetartásról, kapcsolatokról olvasni.”
Sinkó Kata
 
„Sokszor azt éreztem olvasás közben, hogy eltévedtem az erdőben és kíváncsian vártam, hogy is fogok vajon innen kitalálni? Ezeket a lélektani utakat átélni ,ebben a hihetetlen érzelmileg felhevült állapotban fürödve káprázatos volt, amit nálam csakis Edina tud elérni. Akárcsak egy novellán belül is többször meglovagolni a képzeletbeli óceán hullámait, szikrázó napsütésben vagy épp hatalmas viharban; megérteni dolgokat mélységben és magasságban.”
Kata’s Library

"Ezek a szólamok bizony lelket rezegtetők, játszanak az önreflexió húrjain, dobolnak a misztikum ajtaján, dúdolják a fájdalom dalait is, meg ódát zengenek a szerelemhez. De még milyen ódát! Azért különösen szívmelengetőek (mennyi szó a „szív”-vel”) ezek az írások, mert Edina a hétköznapi életből merít, szereplői mi vagyunk, az események az életünk, de mégis: úgy emeli (f)el a hétköznapiságból a történeteket, hogy irodalmi élményt kapunk, ám az azonosulás megmarad. Örömolvasó énem mellett az irodalomterapeuta is lubickolt, mert valamennyi írás témája csoportos feldolgozást kínál és kíván."
Literakura

"Érzékeny az emberre. Nemcsak a sorsfordító eseményekre, de a szinte észrevehetetlen, apró, hétköznapi pillanatokra is. A kimondatlan dolgokra. Arra a láthatatlan szálra, ami két embert összeköt, ami fennmarad akár évtizedek távlatában is. Játékos és kísérletező. A legváltozatosabb helyzetekbe, karakterekbe, témákba képes belehelyezkedni. Izgalmas és merész. Megmutatja, hogy egy kapcsolat akár jó is lehet, ugyanakkor a nehéz témáktól sem retten vissza: vágyódás, hiány, halál, tehetetlenség és döntések. Gyász. Veszteségek. Kitartás. Felülemelkedés. Emlékezés. És a középpontban mindig az ember, az élet, a kapcsolatok."
Painperduuu

"Mély lélektani történeteket olvashattam, amelynek nagy része megrázó és megdöbbentő, ezek őszintén szólnak az elvesztett szeretteink okozta űrről, az el nem ért dolgok hiányáról, és a próbálkozásokról, hogy ezeket valahogy feldolgozzuk. Viszont tartalmaz a kötet olyan novellákat is, amelyek az élet örömteli meglepetéseiről, a megküzdés utáni megérdemelt jutalmakról mesélnek, ezek a kedvenceim. :)" 
Kinguck  

"Az első novella olvasása után időre volt szükségem... feldolgozni. Ezek nem csupán novellák! Önismeretre sarkall, időt ad, hogy betekintsünk oda, ahová a legnagyobb bátorság szükségeltetik: önmagunkba."
Elázott Papírlapok

Legfrissebbek

Olvasmányok őszre - Irvin D.Yalom kötetei

Az olajfa (novella-részlet)

Mese az egyezségről (részlet)

Jaguár-erő (részlet)

Cassiopeia

Párkapcsolati grafológia

A vers, mint mantra

Transzgenerációs szemlélet

Férfi vagy nő írta-e?

A kívánság

Noklapja.hu interjú

Femcafe.hu interjú

Ezüst csillogás

Adventi hangolódás irodalomterápiával

Gyógyító írás a gyakorlatban

Kosztolányi: Édes Anna kiállítás

Az ösvény (novella-részlet)

Vakon hinni

Hazugságjegyek a kézírásban 2. rész

Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész

A Csigaház igazi kincseket rejt

Elérhetőségem:

Sajtókapcsolat:

Üzenet küldése: