Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész kezdőlap
A kézírásod leleplez!
 
Őszinte embernek tartod magad? Nézz bele az írásodba! A betűid elárulják.smiley
 
Ha figyelmes ember vagy, akkor biztosan észreveszed valakin, ha hazudik. Sok gesztus és mimika árulkodik arról, hogy valaki takargat valamit vagy éppen teljesen hárítja az igazságot.
Minden mozdulatunkkal kinyilvánítjuk magunkat a külvilág számára, s a kézírás, mint finommotoros készség és megnyilvánulás ugyanúgy sok mindent elmond rólunk. Többet, mint gondolnád!
Egyértelmű jelei vannak annak az írásodban, ha nem vagy őszinte. Sőt, az is látszik belőle, hogy csak a környezetedet akarod félrevezetni, vagy magadat is folyamatosan becsapod. Egy jó szemű grafológus képes még a hazugság okát, szándékát és mozgató törekvéseit is tetten érni.
Ne ijedj meg! Ehhez nem elég az, hogy rápillant egy jegyzetedre és három másodperc alatt megmondja a tutit. smiley Nem, neki is időre, mérésekre, bonyolult megfeleltetésekre van szüksége ahhoz, hogy összetett képet kapjon a személyiségedről. De az analízis végén egyértelműen kiderül, hogy mennyire vagy őszinte ember.

Gyakran tapasztalom, hogy amikor kiderül, grafológiával foglalkozom, zavartan viselkednek az emberek és takargatni kezdik a jegyzeteiket. Ez már önmagában is sokat elárul valakiről, nem feltétlenül utal arra, hogy másnak mutatja magát, mint ami valójában, de az biztos, hogy a valódi személyiségét nem szeretné megosztani idegenekkel. Ez természetes.
Ha mégis rászánod magad, hogy kikérd egy grafológus véleményét, biztosan előrébb jutsz az önismereti utadon.
Biztos lehetsz abban, hogy grafológiai tanácsadással csak olyan ember foglalkozik, akinek hivatása a segítő, támogató szemlélet. Nem az a célja, hogy indiszkréten beavatkozzon az életedbe, hanem az, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy a tények ismeretében hogyan tudsz még teljesebb és harmonikusabb életet élni. Hivatástudata sokkal erősebb, mint a kíváncsisága! Ráadásul a közös munkában etikai és erkölcsi szabályok is kötelezik a titoktartásra és személyiséged védelmére. Minden esetben meg kell felelnie az EB (Etikai Bizottság) előírásainak.
Remélem, hogy felkeltettem érdeklődésedet és bizalommal nyitod meg a következő írásomat, amiben összegyűjtöttem a hazugság „árulkodó jeleit”a kézírásban.
 
 

Legfrissebbek

Olvasmányok őszre - Irvin D.Yalom kötetei

Valentin-napi könyvajánló – Szerelmi történetek❤️

Az olajfa (novella-részlet)

Mese az egyezségről (részlet)

Jaguár-erő (részlet)

Cassiopeia

Természet és irodalom

Párkapcsolati grafológia

A vers, mint mantra

Transzgenerációs szemlélet

Férfi vagy nő írta-e?

A kívánság

Noklapja.hu interjú

Femcafe.hu interjú

Ezüst csillogás

Adventi hangolódás irodalomterápiával

Gyógyító írás a gyakorlatban

Kosztolányi: Édes Anna kiállítás

Az ösvény (novella-részlet)

Vakon hinni

Hazugságjegyek a kézírásban 2. rész

Hazugságjegyek a kézírásban 1. rész

A Csigaház igazi kincseket rejt